Groene energie via Greenchoice

Ben je inwoner van Castricum of heb je hier een bedrijf? Dan kun je via CALorie je energie bij Greenchoice afnemen. Greenchoice levert de energie en CALorie krijgt van Greenchoice een deel van de marge. Goed voor jou, voor Greenchoice en voor CALorie! En daarmee voor Castricum.

  • Je bent verzekerd van groene energie, want Greenchoice levert 100% groene stroom en groen gas.
  • Je kunt aangeven dat je groene stroom uit Noord-Holland wilt.
  • Greenchoice biedt kortingsgarantie: je ontvangt altijd een korting van 0,25 eurocent per kWh stroom en m3 gas ten opzichte van de variabele tarieven van regioleverancier Nuon.
  • CALorie krijgt 35 euro per jaar per klant van Greenchoice. Greenchoice hoeft namelijk geen reclame te maken en klanten blijven via CALorie langer klant. Die besparing geeft Greenchoice door aan CALorie. CALorie investeert dit weer in lokale, duurzame energieprojecten!

Ben je nog geen klant van Greenchoice?

Dan kun je dat nu worden! Vul hiervoor het overstapformulier in. Je ontvangt binnen 7 dagen een bevestiging van Greenchoice. Greenchoice neemt ook contact op met je huidige leverancier om je als klant om te zetten. Hierdoor betaal je dus nooit dubbel. Na je overstap, stelt Greenchoice het voorschotbedrag vast aan de hand van je energieverbruik. Je kunt dit altijd gemakkelijk naar eigen wens aanpassen. 
Met het invullen van het voornoemde formulier word je lid van CALorie, als je dat niet al bent. Dit lidmaatschap kost 20 euro per jaar en is een enorme steun voor de duurzame energieopbouw in Castricum.

Ben je nu al klant van Greenchoice?

Ook dan kun je overstappen naar CALorie: naar het ledenformulier. Je hoeft via dit formulier alleen maar aan Greenchoice door te geven dat je klant wilt zijn via CALorie. De tarieven blijven dan voor jou hetzelfde en je hoeft ook geen nieuw contract af te sluiten. Maar door klant te worden via CALorie draagt Greenchoice een deel van zijn marge af aan CALorie. Hiermee kan CALorie makkelijker investeren in nieuwe duurzame energieprojecten in Castricum. Je wordt dan eerst via een simpel webformulier lid van CALorie.

Ben je grootverbruiker (een bedrijf)?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.