Autodelen = Samen delen

Waarom autodelen?

Wil je ook schoner rijden, minder CO2 uitstoten, de parkeerdruk in jouw buurt verlagen? Heb je een (tweede) auto die vooral de deur staat?  Of heb je geen auto, en wil je zo nu en dan gebruiken maken van een auto dan is het deelconcept met elektrische auto’s wellicht wat voor jou!

Elektrische deelauto’s in Castricum?!

Een aantal inwoners van Castricum is geïnteresseerd in het delen van een elektrische auto. Op dit moment verkennen wij met een aantal leden van de werkgroep Duurzame mobiliteit van CALorie de mogelijkheden voor de start van een deelauto concept. Graag doen we dat samen met jullie, geïnteresseerden voor een deelconcept. Wie wil elektrisch autodelen en wat zijn de wensen en behoeften voor een deelautoconcept?

Hoe werkt het deelconcept?

Deels ligt het antwoord op deze vraag aan u, de bewoner met interesse. We willen de mogelijkheden graag samen verkennen. Maar de basis is bekend: Als je deelneemt, krijg je toegang tot één of meerdere deelauto’s. Je kunt die auto’s via een app op je smartphone reserveren en openen/sluiten.

Aanmelden bijeenkomst

Geïnteresseerd om de deelauto te gebruiken en/of heb je ideeën over het deelconcept en wil je bijdragen/meedenken? Meld je dan aan via deelauto@calorieenergie.nl o.v.v. jouw naam en op welke manier je belangstelling hebt: als deelnemer / om mee te denken of anders. Heb je al eerder gemaild dat je belangstelling hebt, dan hoef je niet opnieuw te mailen. Dan ontvang je van ons te zijner tijd de aankondiging voor de bijeenkomst.