Werkgroep Interactie

Werkgroep Interactie

De werkgroep interactie ( WGI) ondersteunt alle CALorie werkgroepen bij de organisatie van hun activiteiten en evenementen, zoals vermeld in de jaarkalender. Deze wordt bijgehouden door WGI , op basis van de input van de werkgroepen zelf. Tegelijkertijd steunt de WGI het Bestuur bij de uitvoering van vergaderingen en events.


De WGI ondersteunt door middel van bemensing en communicatie, intern en extern. Elke 1e dinsdag van de maand komt de WGI bijeen van 10 u tot 11.30 bij DOK. Agenda en verslag worden gemaakt. Alle werkgroep leden van CALorie zijn welkom, evenals bestuursleden ( Rinco en Sjoerd) en leden van groep ondersteuning. Op deze manier wordt WGI het motorblok van CALorie, waar alle lijnen samenkomen.


De WGI verzorgt de officiële interne communicatie via site, nieuwsbrief. De WGI redigeert of maakt teksten voor publicatie, ook naar externe partners zoals Castricummer, Nieuwsblad voor Castricum en Omroep Castricum. Een redactiestatuut zal hierin leidend zijn. De WGI houdt nauw contact met de groep ondersteuning!


De WGI is:

Wessel Louis, Hubert Schakenbos, Frits Roskam, Hans van der Vegt, Jos Vloemans