Weer Wijkaanpak en Isolatieacties. Meld u aan!

Isoleren

CALorie heeft in de voorbije jaren al veel acties gevoerd om te helpen verduurzamen. Zoals de jaarlijkse Zonnepanelenactie (met de meest recente actie ‘Collectief Zonnecentrale Aad de Wit’) en de wijkgerichte aanpak om voor een aantal veel voorkomende woningen adviezen te verzamelen. Nu er landelijk de Klimaatwet is, moeten gemeenten plannen maken en veel meer aan de slag. Zo is de gemeente nu veel meer betrokken bij onze acties en is voor de uitvoering hulp gezocht bij Duurzaam Bouwloket (DBL).

Wijkgerichte aanpak

Net als vorig jaar heeft DBL twee Wijkinformatie-avonden georganiseerd, deze keer in Limmen West en Akersloot Oost  maar nu i.v.m. Corona via een online-bijeenkomst.

Isolatieactie

Er start ook weer een Isolatieactie. De algemene informatie is o.a. terug te vinden op de website van de gemeente Castricum.  Wethouder Binnendijk presenteerde de start van de Isolatieactie, die hier terug te zien is. De regelingen voor Limmen en Akersloot zijn te vinden op de website van het Duurzaam Bouwloket. Daar vindt u ook de resultaten van de vorig jaar bezochte woningen in Noord-End en in de Oranjebuurt in Castricum.

Aanmelden voor deze isolatieactie kan via de website van het Duurzaam Bouwloket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *