Voorstelrondje (beoogde) nieuwe bestuursleden. Martin van den Berg

Martin van den Berg

Graag wil mij hierbij voorstellen. Mijn naam is Martin van den Berg, ik woon sinds 2015 in het mooie Castricum. Ik ben geboren in Zwolle en opgegroeid in Hattem. Voor mijn studie ben ik verhuisd naar Groningen en heb daarna eerst gewoond in Zoetermeer en vervolgens bijna 30 jaar in de Haarlemmermeer. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen die allebei niet meer thuis wonen. Ik woon in een goed geïsoleerd huis, voorzien van zonnepanelen, in de nieuwe woonwijk Koningsduin, op het terrein van het landgoed Duin en Bosch.

Ik werk als IT-projectmanager voor CAPgemini en leidt diverse projecten op het gebied van energietransitie en duurzaamheid. Daarbij doe ik onder andere onderzoek naar de mogelijkheden om subsidies te verkrijgen voor deze projecten èn voor (andere) innovatieve projecten. Ik wil deze kennis ook inzetten voor CALorie.

Ik heb vorig jaar gereageerd op een oproep vanuit het bestuur naar een penningmeester. Deze functie was toen een jaar vacant.  Ik was al een paar jaar lid van CALorie omdat ik mee had gedaan aan een van hun zonnepanelen-acties, en wilde graag als vrijwilliger een bijdrage leveren aan de duurzame doelstellingen van CALorie. Belangrijk vind ik daarbij, zowel privé als in mijn functie als penningmeester van CALorie, dat wat we doen niet alleen duurzaam is, maar ook financieel rendabel.

Ik heb in het begin van vorig jaar de taken van het penningmeesterschap op me genomen en ik ben in september 2020 officieel door de Algemene Ledenvergadering in die functie benoemd.  Daarnaast heb ik in het afgelopen jaar geholpen om de kantoorautomatisering verder af te ronden en de invoering van het nieuwe ledensysteem gedaan. Daarnaast ben ik lid van de werkgroep Bedrijven en richt me nu specifiek op het project ’Verduurzamen Castricumwerf’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.