Voordelige zonnepanelen-actie voor inwoners Castricum, al 200 inwoners doen mee

 In Nieuws

Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Castricum ondersteunt deze actie in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en coöperatie CALorie Energie. Naast de energiebesparing, werkt u zo ook mee aan een schone en duurzame toekomst. Bezoek een informatieavond of schrijf u meteen geheel vrijblijvend in via www.calorieenergie.nl/actie. U kunt zich vrijblijvend inschrijven tot 10 mei 2020.

 

Collectieve inkoop = scherpe prijs

U kunt vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Zij maken vervolgens voor u een aanbod op maat. Omdat het om een collectieve inkoopactie gaat, kunnen de installateurs een zeer gunstige prijs bieden. Wist u dat de inwoners die gebruik maken van de zonnepanelenactie gemiddeld € 480,- aan energiekosten per jaar besparen?

 

Plus hulp bij belastingteruggave

Als u gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

 

Informatieavonden

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? We heten u van harte welkom op de bewonersavond bij u in de buurt:

 

  • Donderdag 27 februari, 20:00 uur – Theater Koningsduyn, Geesterduinweg 3, Castricum
  • Dinsdag 3 maart, 20:00 uur – Heeren van Limmen, Dusseldorperweg 103, Limmen
  • Woensdag 4 maart, 20:00 uur – Parochiekerk Sint Jacobus Major, Kerklaan 47, Akersloot

 

Meer informatie over de inkoopactie

Via www.calorieenergie.nl/actie kunt u aangeven bij welke informatieavond u aanwezig wilt zijn.

Meer informatie over de energietransitie

Wilt u meer weten wat de gemeente Castricum doet in de overstap naar duurzame energie? Kijk dan op www.castricum.nl/energie.

Leave a Comment