CALorie start met verduurzamen Limmen Oost

 In Filmpjes, Nieuws
Dinsdag 14 maart waren zo’n 40 buurtbewoners aanwezig in de Vredenburg om geïnformeerd te worden over verduurzamen van de woning. Er waren presentaties over energiebesparen door isoleren en besparen door zelf opwekken. Meeste belangstelling was er voor het isoleren van dak, spouwmuur en vloer en aanschaf dubbelglas (HR++). Speciaal voor deze wijk Limmen Oost heeft CALorie in samenwerking met installateurs de zonnepanelenactie verlengd!  U spaart het milieu, u bespaart geld en u krijgt meer comfort. Al tijdens de avond heeft een aantal bewoners zich opgegeven om collectief offertes aan te vragen. Uit de buurt meldden 2 bewoners zich om hierbij behulpzaam te zijn.
Levensloopbestendig
Bijzonder is ook dat er informatie gegeven werd over langer zelfstandig kunnen wonen. Voor meer advies kunt u Ingrid Wellen van de Stichting Welzijn mailen (ingridwellen@welzijncastricum.nl). Of kijk eens op www.mijnhuisopmaat.nl. Er kan dan iemand bij u thuis komen adviseren.
Oproep aan Limmen Oost
Avond gemist? U kunt nog meedoen – meldt u zich daarvoor aan bij CALorie of neem contact op met een van de twee wijkambassadeurs (gavzijl@gmail.com  of  p.kuijl@gmail.com). En bewoners kunnen via CALorie een Energie Quickscan van hun woning laten maken met advies over zinvolle mogelijkheden om te verduurzamen , aan te vragen via de website of via manuel@calorieenergie.nl.

 

Leave a Comment