Samenwerking met Greenchoice

 In Nieuws

CALorie werkt vanaf nu samen met Greenchoice. Greenchoice is de groenste energieleverancier van Nederland. Voor elke Castricummer die bij CALorie aangeeft klant te worden of te zijn van Greenchoice, krijgt CALorie van Greenchoice 35 euro per jaar!

De leverancier investeert echt in schone energie die bij ons in de buurt wordt opgewekt. Niet gek dus dat Greenchoice enthousiast is over energie-initiatieven zoals CALorie. Greenchoice helpt ons en krijgt daarvoor ook veel terug. Zij staat als eerste aan de poort als wij stroom van bijvoorbeeld een zonnecentrale willen verkopen en wij helpen hen met klanten werven. Als je eenmaal klant bent van Greenchoice, dan kun je op de interactieve kaart aangeven van welke duurzame energiebron in de buurt je stroom wilt afnemen..

En wist je dat Greenchoice gegarandeerd goedkoper is dan de standaard leverancier van de regio, Nuon? Voor elke Castricummer die bij CALorie aangeeft klant te worden of te zijn van Greenchoice, krijgt CALorie 35 euro. Per jaar. Met dit geld kan CALorie extra lokale energieprojecten bouwen. Dus ga naar de website van CALorie en word klant!

Als je nog geen lid bent krijg je het eerste jaar lidmaatschap (€20) cadeau! En ben je al klant van Greenchoice? Geef dat dan even aan via webformulier, want ook bestaande Greenchoice-klanten tellen mee voor de CALoriebonus!