Repair Café zaterdag 10 september

Kom langs bij Transitie Castricum!

Zaterdag 10 september bruist het ook bij de bibliotheek van Castricum (Geesterduinweg 1) van de energie: Transitie Castricum, CALorie en Duurzaam Bouwloket bundelen hier activiteiten in een gezamenlijk streven Castricum duurzamer te maken vanuit de overtuiging dat iedereen kan bijdragen aan een duurzamere wereld.

Van 12.30 tot 15.30 uur zijn alle belangstellenden welkom.
In het Repair Café kunnen bezoekers met hulp van vrijwilligers hun kapotte huishoudelijke apparaten vaak een nieuw leven in blazen. Denk aan kleine apparaten, zoals een strijkbout, een waterkoker of elektronisch speelgoed met een maximaal formaat van een stofzuiger. Verder is er advies over textielreparatie, waaronder ook haak- of breiwerk.

Gratis gezelligheid

De entree is gratis maar giften zijn welkom. Je betaalt alleen voor eventuele materialen. Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico. Naast gerepareerde spullen brengt een Repair Café ook veel gezelligheid. Je kunt koffie en thee drinken en ideeën uitwisselen met andere bezoekers.

Bij de bibliotheek staat ook de mobiele showroom van DBL , waarbij energiecoaches van CALorie en medewerkers van Duurzaam Bouwloket klaar staan om informatie te verstrekken en adviezen te geven over verduurzaming van de woning, energiebesparing, het opwekken van duurzame energie en deelname aan de elektrische deelauto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.