Vind jij het óók belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Energie van de zon is natuurlijk heel mooi, maar zonnepanelen op je eigen dak leggen lukt niet of wil je niet.

Wil je inschrijven voor dit project?
De coöperatie Zon op CALorie heeft op dit moment maar één zonnecentrale (in oprichting): die op het dak van Aad de Wit Verhuizingen. Deze gaan in 2020 gerealiseerd worden. Als je je aanmeldt voor Zon op CALorie sta je vanzelf op de lijst voor de zonnecentrale van Aad de Wit Verhuizingen. Let wel, je zit er nog niet aan vast.

Je kunt je hiervoor meteen aanmelden. Dit doe je door je te registreren via een invulpagina bij Zon op Nederland. Zon op Nederland doet nl. de administratie van de coöperatie. We hopen je snel te kunnen verwelkomen als lid van Zon op CALorie en stellen het op prijs wanneer je ook anderen attendeert op deze kans!

NB. Mocht er iets mis gaan met de registratie of wil je wat extra melden dan kan je mailen naar support@zonopnederland.nl.

De voordelen van Zon op CALorie op een rijtje:
– Je helpt actief mee de klimaatverandering tegen te gaan.
– Wij ontzorgen jou. Geen gedoe dus.
– Je bespaart en verdient geld.

Naar de pagina om je te registreren voor Zon op CALorie (via Zon op Nederland)