Laatste kans voor zonnepanelenactie

Castricum – De huidige inkoopactie voor zonnepanelen in Castricum loopt tot en met 30 juni, meld je deze week nog aan! “Alleen samen kunnen we een duurzame toekomst voor elkaar krijgen,” aldus wethouder Falgun Binnendijk.

Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Castricum steunt deze actie in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en CALorie Energie. Naast de energiebesparing, werk je zo ook mee aan een schone en duurzame toekomst. De huisbezoeken van de actie worden door de installateurs uitgevoerd volgens de richtlijnen van de RIVM.

Meld je aan vóór 1 juli, en kijk voor meer informatie op www.duurzaambouwloket.nl/actiecastricum. Op de website van Duurzaam Bouwloket kun je ook nog het webinar terug kijken over zonnepanelen en de inkoopactie.  

Waarom meedoen met deze actie?

Omdat het om een collectieve inkoopactie gaat, kunnen de installateurs een zeer gunstige prijs bieden. Als je gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor. En wist je dat binnen deze actie, woningeigenaren gemiddeld zeker 640 euro per jaar aan energie besparen?

Vragen?

Heb je vragen over deze inkoopactie, zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket, via info@duurzaambouwloket.nl of 072 743 39 56.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.