Laatste kans voor zonnepanelenactie – al ruim 600 inwoners gingen u voor

 In Nieuws

De huidige inkoopactie voor zonnepanelen in Castricum loopt tot en met 31 mei. Meldt u zich deze week nog HIER aan

Hoe succesvol tot nu toe in de gemeente Castricum

  • 289 bewoners hebben de informatieavonden bezocht
  • 612 huishoudens hebben een vrijblijvend persoonlijk advies gevraagd
  • 121 huishoudens hebben inmiddels al zonnepanelen aangeschaft (19,77%) voorin het totaal 1412 zonnepanelen

Hiermee wordt het eerste jaar al meer dan ca. € 68000 op hun stroomrekening, dus een besparing van gemiddeld al meer dan € 560 per huishouden.

Hiermee wordt de CO2-uitstoot in Castricum jaarlijks met ca. 138376 kg teruggebracht.

De deelnemende huishoudens gaven deze actie een gemiddelde beoordeling van een 8, en zijn dus zeer tevreden met hun zonnepanelen.

Wat houd de actie in

Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Wilt u meer weten over de actie kijk dan HIER. Naast de energiebesparing, werkt u zo ook mee aan een schone en duurzame toekomst. De huisbezoeken van de actie worden door de installateurs uitgevoerd (volgens de richtlijnen van de RIVM).

Huisbezoeken

Onder normale omstandigheden wordt uw aanmelding direct opgevolgd met een huisbezoek om een aanbod op maat te maken. In verband met corona worden deze huisbezoeken zelfstandig uitgevoerd door de installateur volgens richtlijnen van de RIVM. Het overleg met de bewoner vindt telefonisch plaats. Wilt u uw huisbezoek uitstellen? Dan kunt u een afspraak op een later tijdstip maken. U krijgt wel alvast een indicatieve offerte op basis van een luchtfoto.

Vragen?

Heeft u vragen over deze inkoopactie, zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket, via info@duurzaambouwloket.nl of 072 743 39 56.

Leave a Comment