Kijken bij de Buren: doe je mee?

Doe een goede daad: laat inwoners van Castricum zie hoe jij energie bespaart of duurzame energie opwekt

CALorie heeft sinds kort een dienst ‘Kijken bij de buren’. Deze dienst zorgt ervoor dat mensen die op zoek zijn naar tips op welke manier ze in hun huis energie kunnen besparen of zelf duurzame energie opwekken, bij andere CALorie-leden kunnen kijken hoe zij diverse duurzaamheidszaken geregeld hebben. Dit vanuit de gedachte dat de beste tips vaak komen van degenen die er al in de praktijk mee aan de slag zijn gegaan.

We hebben al enkele CALorie leden die hun huis openstellen voor geïnteresseerden, maar we kunnen er nog meer gebruiken. Wil jij mede-Castricummers laten zien wat jij hebt gedaan op het gebied van verduurzaming? Vul dan onderstaand formulier in (vergeet niet op ‘Verzenden’ te klikken. Je kan ook hier klikken om naar het formulier te gaan. Of stuur een mailtje naar diensten@calorieenergie.nl, waarbij je de volgende vragen beantwoordt:

  • Hoe verwarm je je huis?
  • Hoe kook je?
  • Hoe ventileer je je huis?
  • Hoe verwarm je je water?
  • Heb je gekozen voor een bepaald type of merk apparaat?
  • Zijn er nog andere manieren waarop energie bespaart in je huis?

Als mensen zich bij ons melden die tips willen hebben over de duurzame oplossingen die jij in je huis hebt aangelegd, dan zullen we deze belangstellende met jou in contact brengen. Daarna kunnen jullie verder samen een bezoek/rondleiding door je huis regelen. Leerzaam en gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.