‍Kennismaken met nieuwe voorzitter Ankie Dil

Ankie Dil

‍Sinds 2016 woon ik met mijn man Daan weer in Castricum. Van mijn 11e tot mijn 18e heb ik hier met mijn ouders gewoond. Daarna ben ik vanwege mijn studie aan de Sociale Academie verhuisd naar Amsterdam. Ik heb daarna als groepleidster gewerkt in Amsterdam in een instelling voor kinderen leer- en opvoedproblemen en ben daarna opvoedkunde gaan studeren. Van 1982 tot 2015 heb ik met mijn man en kinderen gewoond in Lelystad. Daar ben ik bestuurlijk actief geweest voor de Stichting Boddaertcentrum en 7 jaar lid geweest van de gemeenteraad. Vervolgens 9 jaar gewerkt binnen de gemeente als beleidsambtenaar voor wijkgericht werken, participatie en ruimtelijke ontwikkeling. Daarna weer 9 jaar gewerkt binnen de jeugdhulpverlening.

De zee en de duinen, ‘onze roots’, bleven en blijven voor ons  belangrijk. Na de pensionering van mijn man zijn we weer teruggekeerd naar Noord-Holland. In deze prachtige omgeving voelen wij ons weer helemaal thuis. Ik vind het enorm belangrijk dat er veel aandacht besteed wordt aan het milieu en ik wil er voor zorgen dat onze kleinkinderen kunnen rekenen op een goede en veilige toekomst. Voor mij is duidelijk dat we de wereldwijde milieuproblematiek niet alleen kunnen oplossen, maar ik vind dat ik wel de verantwoordelijkheid heb om datgene bij te dragen wat binnen mijn vermogen ligt.  

In de korte tijd die ik nu actief ben binnen CALorie, ben ik verrast door het enthousiasme, de veelzijdigheid en de energie van alle actieve leden. Ik wil me inzetten om al deze activiteiten te stroomlijnen en te stimuleren, zodat CALorie niet ten onder gaat aan het eigen succes. Ik hoop binnenkort kennis te maken met al deze actieve leden en persoonlijk op de hoogte te worden gebracht van alle activiteiten. Ik wens ieder een inspirerend en duurzaam 2022!  

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.