Isolatie en meer: met CALorie zit je er warmpjes bij

 In Nieuws

Tot 31 januari 2020 is het mogelijk je vrijblijvend in te schrijven voor de collectieve isolatie-actie die CALorie voor Castricum heeft opgezet in samenwerking met gemeente en het Haarlems faciliterend bedrijf Winst uit je Woning. Inschrijven kan hier.

Maar CALorie heeft nog veel meer kerstcadeautjes. Unieke leden-diensten als ‘kijken bij de buren’ (gratis voor leden), een energiegesprek of de speciaal door CALorie ontwikkelde Energie Quick Scan. Vanwege grote populariteit hebben we nu een tijdelijke stop gezet op aanvragen voor een Warmtescan. Onze diensten voor leden kan je hier vinden.

Laatst maar niet minst: vergeet niet ook nog even langs te gaan bij onze zuster-site Verbouwnaarbeter.nl. Deze site te bereiken via www.calorieenergie.nl en is bijzonder geschikt voor mensen die een uitbouw of dakkapel willen, of wiens gasketel tegen het einde aanloopt. En die daarbij de energiehuishouding graag meenemen in de overwegingen. Ook heel geschikt voor mensen die stapsgewijs slim willen verduurzamen én snel willen handelen. Op deze site werken we namelijk intensief samen met lokale aannemers, installateurs en adviseurs. Om naast diensten ook gelijk producten te kunnen leveren. Met behoud van de onafhankelijkheid van CALorie uiteraard, want die staat altijd voorop.

Leave a Comment