Inkoopactie zonnepanelen verlengd

Van de gemeente Castricum kregen wij onderstaand persbericht. Omdat er bij onze leden en bij anderen in de gemeente veel interesse is voor de aanschaf van zonnepanelen tegen een gereduceerd tarief én hulp bij het terugvragen van de BTW, delen we dit bericht hier graag.

Persbericht
Al 500 inschrijvingen

Inkoopactie zonnepanelen wegens succes verlengd tot 1 juli

Sinds februari loopt er in de gemeente Castricum een lokale inkoopactie voor zonnepanelen. Al 500 inwoners hebben zich aangemeld voor een vrijblijvend advies, en op zeker 100 daken zijn de zonnepanelen al opgeleverd. Vanwege het succes van de actie, wordt de actie verlengd tot 1 juli 2021.

Aanmelden voor de actie

Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Castricum ondersteunt deze actie in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en coöperatie CALorie Energie. U kunt zich tot 1 juli vrijblijvend en gratis aanmelden via www.duurzaambouwloket.nl/actiecastricum.

Meer informatie en terugkijken webinar

Voor meer informatie over zonnepanelen, de inkoopactie, de 21% BTW die u kunt terug (laten) vragen bij de belastingdienst, of andere duurzame (ver)bouwvragen, kunt u contact opnemen met ons onafhankelijke energieloket Duurzaam Bouwloket via 072 – 743 39 56, of info@duurzaambouwloket.nl. U kunt ook het webinar van begin maart over de inkoopactie terugkijken, door een link aan te vragen op www.duurzaambouwloket.nl.

Waarom zonnepanelen?

Zelf energie opwekken is een van de maatregelen die u kunt nemen om beter voor het milieu én voor uw portemonnee te zorgen. Daarom ondersteunt de gemeente Castricum deze lokaal georganiseerde actie in samenwerking met het onafhankelijke Duurzaam Bouwloket en energiecoöperatie CALorie. Wist u dat de inwoners uit Castricum die gebruik maken van de zonnepanelenactie gemiddeld ongeveer € 650,- aan energiekosten per jaar besparen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.