Informatiedag CALorie uitgesteld

Informatiedag uitgesteld

Het had zo mooi kunnen zijn: een dag waarop alle aspecten van duurzaamheid waarvoor energiecooperatie CALorie zich inzet, gepresenteerd zouden worden. Maar na uitvoerig overleg heeft het bestuur van CALorie toch besloten deze voor 27 november geplande informatiedag voor leden en niet-leden in De Hoep voor onbepaalde tijd uit te stellen. De sterk oplopende bezettingscijfers in de ziekenhuizen en het feit dat onduidelijk is welke overheidsmaatregelen of dringende adviezen er op 27 november zullen gelden maken het op dit moment niet verantwoord om een dergelijke bijeenkomst, waar naar verwachting veel mensen op af komen, te houden.

Dit wil echter zeker niet zeggen dat dit informatie-evenement nu van de baan is. Integendeel. Zodra de coronacijfers het toelaten zal een nieuwe datum bepaald worden waarop de dag alsnog gehouden kan worden. Zodra deze datum vastgesteld is, zal hij via de nieuwsbrief van CALorie en middels de regionale bladen bekend gemaakt worden.

Voor de presentatie van de deelauto, die 27 november buiten voor De Hoep zou plaatsvinden, wordt inmiddels een alternatief plan bedacht dat op korte termijn via de nieuwsbrief bekend gemaakt zal worden.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.