In memoriam: Evert Castelein


Maandag kregen we het droevige bericht dat Evert Castelein, onze voorzitter, op 14 februari zeer plotseling overleden is.

Evert was sinds kort onze voorzitter en was zich nog aan het inwerken. Hij had al met een aantal leden gesproken en stond in de startblokken om  mede richting te geven aan CALorie. Hij had veel ervaring opgedaan met de verduurzaming van Castricum en was zeer betrokken bij het reilen en zeilen van Castricum, wat blijkt uit zijn jarenlange betrokkenheid bij de plaatselijke politiek.
We verliezen in  hem een enthousiaste, deskundige, bewogen en kundige voorzitter van onze co√∂peratie, maar vooral ook een fijn iemand om mee samen te werken.

We wensen Alice, zijn vrouw, en de kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van dit onmetelijke verlies.

Het bestuur van CALorie

N.B. De uitvaart van Evert is besloten. We kunnen hem de laatste eer bewijzen door samen een erehaag te vormen bij het vertrek uit het uitvaartcentrum aan de Onderlangs op 23 februari om 9.40. Ook is het mogelijk om een persoonlijk bericht achter te laten voor de familie op de herdenkingssite: www.wijherdenken.nl/evert-castelein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *