Impressies van onze ledendag op 4 juni

Op zaterdag 4 juni hebben wij ongeveer 80 leden/vrijwilligers en ook wat niet leden (die nu natuurlijk lid zijn geworden) ontvangen bij én in De Oude Keuken. In een ontspannen en informele sfeer hebben de gasten zich kunnen laten informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van huisisolatie, zonnepanelen en hybride warmtepompen. Onze energiecoaches waren in grote getale aanwezig en gaven presentaties in de binnenruimte. Buiten stond een poffertjeskraam- die het zeer druk had- en onze 3e CALorie deelauto alsmede het Duurzaam Bouwloket.

Om precies 15 uur begon NH nieuws weerman Jan Visser met zijn presentatie over het milieu en klimaat. Hij maakte ons nog eens duidelijk aan de hand van fact sheets dat we als wereldburgers nog een zware taak en verantwoordelijkheid hebben om de klimaatcrisis te keren.

De Castricumse kunstroute, die ook langs onze locatie voerde, zorgde verder ook nog voor reuring. Kortom, het was een prima geslaagde middag. En mocht u als niet lid deze nieuwsbrief ontvangen en lezen, klik dan nog even door naar het bericht dat we voor u klaar hadden liggen in onze ontvangsttent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.