Gratis Warmtescan of EHBE door RRE-subsidie

Radiatorfolie aanbrengen: een van de opties van de Eerste Hulp bij Energiebesparing

In het kader van de RRE, de subsidie Regeling Reductie Energiegebruik, kunnen woningeigenaren t/m 31 maart 2021 subsidie krijgen voor het uitvoeren van kleine energiebesparende maatregelen zoals het kopen van nieuwe led-lampen of radiatorfolie, tochtstrip of spaardouche.

Op de website gemeente Castricum RRE-subsidie is meer informatie te vinden over de RRE-regeling.

In het kader van deze RRE-subsidie kunnen woningeigenaren bij CALorie van twee maatregelen gebruik maken:

Warmtescan maken
  1. EHBE (Eerste Hulp Bij Energiebesparing)  –  daadwerkelijk uitvoeren van kleine maatregelen. Bijvoorbeeld helpen vervangen van oude lampen door LED of aanbrengen van radiatorfolie. Lees hoe onze energiecoaches je hierbij kunnen helpen.
  2. Warmtescan maken om warmtelekken in kaart te brengen. Hiervoor zijn koude nachten nodig zodat er een voldoende groot temperatuurverschil is tussen binnen en buiten.

Deze twee gratis diensten staan los van andere maatregelen en kunnen rechtstreeks bij CALorie worden aangevraagd. Over het wat en hoe van lees je meer op onze website.

De RRE-subsidie loopt tot/met 31 maart 2021. Hopelijk komt er een verlenging, maar dat is nu niet bekend.
Wel kunnen we behalve de EHBE of een Warmtescan met Infraroodfoto’s nu ook het algemene Energiegesprek gratis aanbieden. Dit gesprek voeren we bij jou ‘aan de Keukentafel’ waarin we samen aan de hand van je persoonlijke situatie mogelijke maatregelen bespreken voor energiebesparing, al wat Tips & Trucs noemen en eventueel een plan maken om aan de slag te gaan met verduurzaming.

Geïnteresseerd in een Warmtescan of EHBE?
Vul dan het aanvraagformulier in op onze website, en wij nemen contact met je op! (Het aanvraagformulier loopt via het ledenportaal van onze site, omdat u alleen een aanvraag kan indienen als je lid bent van CALorie). Wil je meer informatie over deze actie, dan kan je een mail sturen aan info@calorieenergie.nl.

Let op: Er wordt subsidie gegeven aan de eerste 100 aanvragers, dus op=op.

Je kan van één gesubsidieerde dienst gebruik maken. Combinatie met andere diensten of regelingen zoals ook Duurzaam BouwLoket die biedt, is niet mogelijk.

Uitvoering van de dienst is bij de bewoner thuis. Wanneer dit in verband met de coronacrisis niet mogelijk is, maken we een nieuwe afspraak.

Vragen of meer informatie ontvangen? mail ons via info@calorieenergie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *