Gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen

Geachte inwoner van de gemeente Castricum,

Na het succes van vorige jaren, gaat er in de gemeente Castricum, Bergen en Heiloo weer een zonnepanelenactie van start. Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt inwoners nu de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. De gemeente Castricum en energiecoöperatie CALorie ondersteunen deze actie in samenwerking met Duurzaam Bouwloket zodat bewoners zelf ook kunnen bijdragen aan een schone en duurzame toekomst. Daarnaast geven zonnepanelen besparingen op de energiekosten die aanzienlijk hoger zijn dan rente op een spaarrekening. 

Gezamenlijke inkoop 

Gerenommeerde regionale zonnepanelen-specialisten organiseren een gezamenlijke inkoop en maken voor u een aanbod op maat. Je kan geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Particulieren hebben ook het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor. 

Hoe werkt het? 

Je kan deelnemen aan deze actie door een aantal eenvoudige stappen te volgen:

  1. Inschrijven: Je kan je tot 30 juni 2022 geheel vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/bch-actie 
  2. Aanbod op maat: een installateur neemt vervolgens contact met jou op. Deze komt bij jou thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat. 
  3. Installatie: de leverancier installeert de zonnepanelen en je bespaart direct op uw energierekening. De installateur houdt zich tijdens het bezoek aan de RIVM-richtlijnen. 

Digitale bewonersavonden op 29 en 31 maart en 4 en 6 april 

Wil je meer weten of heb je nog vragen? We heten jou van harte welkom bij een van de digitale informatieavonden, die maximaal een uur duurt: 

  • Dinsdag 29 maart om 20:00 uur 
  • Donderdag 31 maart om 20:00 uur 
  • Maandag 4 april om 20:00 uur, of 
  • Woensdag 6 april om 20:00 uur 

Bij interesse dien je je vooraf aan te melden via www.duurzaambouwloket.nl/bch-actie. De digitale informatieavond kan je via uw internetbrowser volgen of achteraf terug kijken. 

Heb je nu al vragen over de actie, bel dan met ons energieloket Duurzaam Bouwloket: 072 – 743 39 56. 

Wij kijken uit naar een energieke en succesvolle actie! Met vriendelijke groet, 

Dhr. Falgun Binnendijk Wethouder Duurzaamheid 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.