Denk mee over een aardgasvrij Castricum op 17 juni 20 uur!

 In Agenda, Nieuws

De gemeente Castricum wil graag op 17 juni met u in gesprek over een Aardgasvrij Castricum. De gemeente onderzoekt momenteel welke alternatieven er zijn, en in welke volgorde de wijken in Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en de Woude van het aardgas af gaan. Hoe zorgen ze ervoor dat uw woning in de toekomst verwarmd wordt? De Nederlandse aardgaskraan gaat dicht, ook in Castricum zal het aardgas op termijn verdwijnen. Welke alternatieven zijn er dan voor uw wijk en woning en in welke stappen gaat dit gebeuren? En wat betekent dit voor u?

Waarom deelnemen aan deze avond?

Het gaat stap voor stap veranderen. Ook in uw wijk, en uw woning, zult u dit gaan merken. Tijdens de avond krijgt u te horen waar u allemaal mee te maken krijgt, en kunt u vertellen hoe u hier over denkt.

Hoe kan ik mij aanmelden?

De digitale inwonersavond vindt plaats op woensdag 17 juni om 20:00 uur. De avond duurt tot 21:30 uur. Meldt u zich aan via www.ikdenkmeeovercastricum.nl en klik dan op ‘Aardgasvrije Wijken’. Dan ontvangt u daarna de inloggegevens.

Vragenformulier

Ter voorbereiding van de inwonersavond Aardgasvrij Castricum staat er een vragenformulier online. Deze wordt tijdens de avond terug gekoppeld. Vul deze korte vragenlijst in op www.ikdenkmeeovercastricum.nl/ en klik dan op ‘Aardgasvrije wijken’.

Leave a Comment