Deadline zonnepanelenactie 30 juni

Persbericht

15 juni 2022

Deadline zonnepanelenactie 30 juni – al bijna 2.000 inwoners gaan u voor

Castricum – De huidige inkoopactie voor zonnepanelen in Castricum, Bergen en Heiloo loopt tot en met 30 juni, meldt u zich deze week nog aan! “Alleen samen kunnen we een duurzame toekomst voor elkaar krijgen,” aldus wethouder Valentijn Brouwer. 

Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Castricum steunt deze actie in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en CALorie Energie. Naast de energiebesparing, werkt u zo ook mee aan een schone en duurzame toekomst

Meldt u aan vóór 1 juli, en kijk voor meer informatie op www.duurzaambouwloket.nl/bch-actie. Op de website van Duurzaam Bouwloket kunt u ook nog het webinar terug kijken over zonnepanelen en de inkoopactie.  

Waarom meedoen met deze actie?

Omdat het om een collectieve inkoopactie gaat, kunnen de installateurs een zeer gunstige prijs bieden. Als u gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor. En wist u dat binnen deze actie, woningeigenaren gemiddeld zeker 900 euro per jaar aan energie besparen? 

Vragen?

Heeft u vragen over deze inkoopactie, zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket, via info@duurzaambouwloket.nl of 072 743 39 56.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.