De Castricummer over de informatiedag op 27 november

Een eerdere versie van een informatiebijeenkomst. Foto: Piet Geerke

In de Castricummer van deze week (27 oktober 2021) staat een leuk artikel over de Informatiedag die CALorie organiseert. Hieronder het bericht, dat te vinden is op blz. 8 van de Castricummer van 27 oktober.

Let op: deze informatiedag is uitgesteld naar een latere datum omdat het het nu nog niet duidelijk is welke overheidsmaatregelen of dringende adviezen er gelden op 27 november. Daarnaast acht CALorie het niet verantwoord om in deze periode een dergelijke bijeenkomst, waar naar verwachting veel mensen op af komen, te houden.

In de zoektocht naar een duurzame en betaalbare oplossing organiseert energiecoöperatie CALorie op zaterdag 27 november in en om bezoekerscentrum De Hoep aan de Johannisweg 2 een informatiedag voor leden en overige geïnteresseerden.

Deze dag begint om 10.30 uur. Jan Visser, weerman bij RTV NH, houdt ’s ochtends een presentatie over zijn passie: het weer en de relatie met de klimaatverandering. Jessie Harms, lid van de Jonge Klimaatbeweging, presenteert ’s middags haar ideeën over mobiliteit van de toekomst. Men verwacht deze dag ook de elektrische deelauto van CALorie te kunnen presenteren.

Eigen experts, maar ook lokale duurzame energie-installateurs en andere ondernemers op het gebied van verduurzaming zullen met veel stands aanwezig zijn aanwezig zijn. Zij gaan graag met u in gesprek over uw vragen en wensen op dit gebied om met elkaar te delen wat de volgende stap(pen) zou(den) kunnen zijn. Het verplicht tot niets maar  geeft inzichten. Iedere bezoeker ontvangt een bon voor gratis koffie/consumptie en een klein aandenken aan de dag. Buiten is tegen betaling een ‘wandelende’ lunch verkrijgbaar.

Oproep aan lokale ondernemers

CALorie nodigt ondernemers van harte uit op deze dag aanwezig te zijn met een informatiestand. Bij de stand kan voorlichting gegeven worden over de mogelijkheden tot verduurzaming die het bedrijf kan bieden. Hoe kunnen deze maatregelen bijdragen aan duurzaamheid? Eén van de ondernemers die zich inmiddels hiervoor hebben aange- meld, is technisch installatiebureau OIT uit Castricum. Dit bedrijf is onder meer gespecialiseerd in de levering en plaatsing van laadpalen voor elektrische voertuigen, maar heeft ook andere slimme innovaties op het gebied van duurzaamheid in huis.

Andere ondernemers die (gratis!) willen deelnemen aan de informatie- markt, kunnen zich via event@calorieenergie.nl aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.