Castricumse bedrijventerreinen energieneutraal

All-focus
Nieuwe plannen voor bedrijventerreinen

De energietransitie van de bedrijfsterreinen in Castricum is in volle gang. CALorie zet zich in om samen met bevlogen Castricumse ondernemers aan de slag te gaan met de opgave om energieneutraal te worden. We bemerken bij Castricumse bedrijven veel motivatie om bij te dragen aan de verduurzamingsopgave. Wat CALorie betreft krijgen deze ondernemers een positieve duw in de rug als het gaat om verduurzamingsmaatregelen. 

Samen met betrokken partijen zoals de ondernemersvereniging Castricummer Werf, Gemeente Castricum en Provincie Noord-Holland zet CALorie zich in om voor het eind van 2021 met de ondernemers op de bedrijventerreinen in Castricum en in het bijzonder de Castricummer Werf, de Stetweg en de Heemstederweg nieuwe ideeën te ontwikkelen en praktische maatregelen te nemen met betrekking tot het energieneutraal maken. De focus ligt hierbij op zonnepanelen, warmtepompen/airco’s en isolatiemaatregelen.

De komende tijd zullen we middels periodieke blogs de betrokken partijen, spelers en experts aan het woord laten. Hou dus de website van CALorie goed in de gaten voor meer updates rondom het verduurzamen van de bedrijventerreinen in Castricum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.