CALorie zoekt energiecoaches.

CALorie zoekt energiecoaches.

CALorie helpt inwoners van Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en De Woude met praktische informatie om energie te besparen in de eigen woning.

CALorie zet daar energiecoaches voor in. Onze energiecoaches komen bij de adviesvragers aan huis en geven ter plekke advies.

De vraag naar hulp bij energiebesparing (lees ook: kostenbesparing) neemt fors toe. Wij zoeken daarom enthousiaste mensen die opgeleid willen worden tot energiecoach.

Hoe werken wij?

Afhankelijk van de klantvraag gaan we met 1 of 2 coaches het gesprek aan bij de aanvrager.  (ongeveer 1 tot 1,5 uur per gesprek)

Wat bieden wij?

Je komt in een team enthousiaste energiecoaches 

Je krijgt een opleiding tot gecertificeerde energiecoach om ontbrekende kennis en vaardigheden te verbreden en te onderhouden

Je krijgt de beschikking over meetapparatuur en software om het gesprek te ondersteunen

Wat vragen wij?

Vrijwilligers die onderdeel willen zijn van ons team en die tijd kunnen vrijmaken om minimaal 1x per week een gesprek te begeleiden.

De agenda bepaal je uiteraard zelf in samenspraak met bewoner en “collega coach”

Wie zoeken wij?

Iedereen is welkom! Maar ben je bijvoorbeeld werkzaam, of heb je gewerkt in, de installatie- aannemers-, of adviesbranche en/of heb je ervaring met het verduurzamen van de eigen woning, dan zijn we helemaal blij!   Belangrijk is dat je onderdeel wilt zijn van ons team.

Geïnteresseerd? 

Neem contact met ons op en loop eens een keer mee met een energiecoach om te ervaren of het bij je past.  Bekijk ook www.calorieenergie.nl voor informatie

Stuur een mail naar:

Rinco.bakker@calorieenergie.nl  dan maken we een afspraak om elkaar even te bellen.

calorie-energie-voor-castricum-logo-sticky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.