Het is zover. Vanaf 3 november zal de CALorie-Buurauto in Castricum beschikbaar zijn! We gaan van start met drie deelauto’s. Twee ‘gewone’ personenauto’s, te weten twee Nissan Leafs, en een bestelauto, de Peugeot Partner.

De Nissan Leafs kunnen straks gedeeld worden door een vast groepje van 5 á 6 bestuurders die een abonnement nemen op de CALorie-Buurauto (zij kunnen de drie deelauto’s gebruiken). De Peugeot Partner zal breder beschikbaar zijn. CALorieleden kunnen onder schappelijk voorwaarden intekenen voor alleen deze deelauto en betalen per gereden km. Deze Peugeot Partner kan bijvoorbeeld heel geschikt zijn om slechts een of twee keer per jaar te gebruiken als je grote spullen moet verplaatsen.

Deelnemen aan deze mooie kans?! Dat kan op twee manieren:

  1. een vast abonnement voor een aantal km/jaar (voor de drie deelauto’s).
  2. een abonnement op basis van het aantal gereden kilometers (alleen voor Peugeot Partner).

In beide gevallen moet je lid zijn van CALorie.

Waar de auto’s komen te staan is nog niet bekend. De verwachting is dat we tot de aanleg van vaste CALorie-Buurauto laadpalen tijdelijk drie centraal gelegen laadpalen kunnen gebruiken.

Begin 3 november om 15 uur in de Tuin van Kapitein Rommel (t.o. station) zal de CALorie-Buurauto feestelijk in Castricum geïntroduceerd worden door o.a. de wethouder Duurzaamheid en gaat de officiële inschrijving van start. Kom langs voor meer informatie, een proefrit of om je in te schrijven!

Ben je geïnteresseerd in deelname of wil je meer weten, klik kan hier. Je wordt dan ook via de e-mail op de hoogte gehouden. Zie ook op elders onze site of neem contact op met Manuel den Hollander

Buurauto, een Nissan Leaf