De inschrijvingstermijn voor de Vierde Lokale Actie Zonnepanelen, 2017/2018, is per 1 maart 2018 verstreken. Deelnemers hebben nog tot en met 31 maart de tijd om offertes van installateurs die aan de actie meedoen goed te keuren.

Het aantal inschrijvers van deze actie heeft de verwachtingen overtroffen: een record van 315 huishoudens/bedrijven/VvE’s. Voor wie nu pas zint op zonnepanelen: we hopen eind 2018 de Vijfde Actie te kunnen organiseren.

U kunt zich HIER inschrijven voor een gratis offerte.

Uw buren hebben zonnepanelen, u heeft het nog even aangekeken? Of u heeft al een systeem, maar ziet kansen voor meer? Dan is deze actie precies voor u! Tijdens de eerste drie zogenoemde Lokale Acties Zonnepanelen maakten we al honderden huishoudens, VvE’s en bedrijven in de gemeente gelukkig met bijna 5.000 zonnepanelen in totaal. Onder regie van CALorie werd een ijzersterke lokale combinatie gesmeed dat een aanbod kon ontwikkelen met uniek lage prijzen en perfecte ontzorgende service. Speciaal voor de gemeente Castricum! Vanwege succes geprolongeerd: de Vierde Lokale Actie Zonnepanelen.

Voor meer achtergrondinformatie kunt u klikken op onderstaande links: