We gaan met u voor de wind!

 

  • U kunt nu participeren in een windturbine
  • Looptijd 18 jaar
  • Certificaten voor €300,– per stuk (maximaal 20 per deelnemer)
  • Financieel rendement netto 5% per jaar

CALorie heeft samen met de Lokale Duurzame Energieinitiatieven (LDE’s) van Bergen, Castricum en Heiloo 37% van de aandelen van windmolen Boekel  op de Boekelermeer in Alkmaar gekocht.

U kunt nu deelnemen in deze windmolen! Koop certificaten waarmee u mede-eigenaar wordt en deelt in het rendement. De LDE’s organiseren en registreren de administratie en dividenduitkering. 

 

 

Het verwachte financiële rendement (IRR) is gemiddeld 5% netto voor u als certificaathouder. De verwachting is dat de investeerder na 18 jaar zijn inleg plus 60% heeft teruggekregen.

Deelnemen kan vanaf € 300,- per certificaat inclusief alle administratiekosten gedurende de looptijd. Om zo veel mogelijk bewoners de kans te geven mee te doen worden de certificaten verdeeld over zoveel mogelijk inschrijvers.

Naast het financieel voordeel voor u als deelnemer versterkt de samenwerking in windmolen Boekel de LDE’s door kennisdeling en een toenemend ledenaantal. Hierdoor zijn wij in staat meerdere nieuwe duurzame projecten voor de inwoners te organiseren.

Kijk voor meer informatie in de brochures

Of op de site van WindmolenBoekel

Boekelstroom

Uw eigen windenergie thuis gebruiken? Maak nu gebruik van Boekelstroom en krijg gebruik uw eigen windenergie thuis. Door middel van de Garantie van Oorsprong (GVO) ziet u direct hoeveel van uw stroomgebruik u met uw eigen winddeel heeft opgewekt. U kunt hier overstappen naar Boekelstroom van CALorie.

Onze tip om snel wegwijs te raken in windmolen-land is de website Die molens draaien ook voor jou.